Get Adobe Flash player
My Profile
Polling
Statistik User
6980056
Pengunjung hari ini : 1393
Total pengunjung : 948875
Hits hari ini : 5598
Pengunjung Online : 12
Banner
Shoutbox


Nama :
Website :
Pesan :

Sekilas Info
  • - Pendaftaran PPDB Gelombang 2 Mulai 1 April - 29 Mei 2017

  • - Hotline PPDB : 031-99890253

  • - Pendaftaran PPDB Gelombang 1 Mulai 1 Januari - 31 Maret 2017

Diposting oleh : Administrator Kategori: 2. Aktivitas Guru - Dibaca: 1922 kali

Wong yen Nrimo, uripe Dowo
Wong yen Sabar, rejekine Jembar
Wong yen Ngalah, uripe bakal Berkah

Sopo sing Jujur, uripe yo Makmur
Sopo sing Suloyo, uripe yo Sangsoro
Sopo sing Sombong. amale bakal Kobong
Sopo sing Telaten, bakal Panen..

Ojo podo Nggresulo, mundak gelis Tuwo
Sing wis Lungo, Lalekno
Sing durung Teko, Entenono
Sing wis Ono, Syukurono..
Iki pepiling wong jowo, eling-elingono lan
lakonono..

Sehat kuwi yen :
Mangan enak..
Turu kepenak..
Ngibadah jenak..
Tonggo semanak..
Keluarga cedhak..
Bondo cemepak..
Kubur ra sesak..
Suwargo mbukak..
Sedulur grapyak..
Ono panganan ora Cluthak..
Ketemu konco ngguyu NGAKAK...






Nama :
Website :
Komentar
 
 (Masukkan 6 kode diatas)