Selasa, 19 Desember 2017, WIB

Rabu, 06 Des 2017, 09:48:05 WIB, 14 View Admin Website, Kategori : Kegiatan Guru

PITUTUR LUHUR JARE SIMBAH BIYEN

Diposting oleh : Administrator Kategori: 2. Aktivitas Guru - Dibaca: 2534 kali

Wong yen Nrimo, uripe Dowo
Wong yen Sabar, rejekine Jembar
Wong yen Ngalah, uripe bakal Berkah

Sopo sing Jujur, uripe yo Makmur
Sopo sing Suloyo, uripe yo Sangsoro
Sopo sing Sombong. amale bakal Kobong
Sopo sing Telaten, bakal Panen..

Ojo podo Nggresulo, mundak gelis Tuwo
Sing wis Lungo, Lalekno
Sing durung Teko, Entenono
Sing wis Ono, Syukurono..
Iki pepiling wong jowo, eling-elingono lan
lakonono..

Sehat kuwi yen :
Mangan enak..
Turu kepenak..
Ngibadah jenak..
Tonggo semanak..
Keluarga cedhak..
Bondo cemepak..
Kubur ra sesak..
Suwargo mbukak..
Sedulur grapyak..
Ono panganan ora Cluthak..
Ketemu konco ngguyu NGAKAK...


 



Rabu, 06 Des 2017 TAMU KAMI
Rabu, 06 Des 2017 SWIMMING DAY


Tuliskan Komentar